bewaar
Kastanjechampignons met ansjoviscrème
Kastanjechampignons met ansjoviscrème
bewaar

Kastanjechampignons met ansjoviscrème

10 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

20 porties

20

kastanjechampignons

2 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

citroensap

8

ansjovisfilets

100 g

verse roomkaas

2 eetlepels

slagroom

1 eetlepel

rode pesto

2 eetlepels

verse peterselie

Aan de slag

Champignons schoonvegen met keukenpapier en steeltjes verwijderen (worden niet gebruikt). Olie verhitten en champignons snel rondom bakken. Bedruppelen met citroensap en bestrooien met zout en versgemalen peper. Ca. 2 minuten zachtjes smoren. Intussen ansjovisfilets kleinsnijden en vervolgens met vork fijnwrijven. Roomkaas, slagroom en pesto erdoor roeren. Op smaak brengen met (weinig) zout en versgemalen peper. Warme champignons hoog opvullen met ansjoviscrème. Garneren met peterselie. Direct serveren.