Piz­za met kas­tan­je­cham­pig­nons

(32) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 32

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizza's op bakplaten leggen. Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olijfolie verhitten. Ui en kastanjechampignons ca. 5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten verdampen. Mengsel over pizza's verdelen. Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza's verdelen. Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen. Pizza's bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.