bewaar
Pizza met kastanjechampignons
Pizza met kastanjechampignons
bewaar

Pizza met kastanjechampignons

25 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

pizza margherita

1 pot

gesneden bladspinazie

1 bak

kastanjechampignons

1

ui

2 eetlepels

olijfolie

1 bakje

verse roomkaas met kruiden

versgemalen peper

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizza's op bakplaten leggen. Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olijfolie verhitten. Ui en kastanjechampignons ca. 5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten verdampen. Mengsel over pizza's verdelen. Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza's verdelen. Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen. Pizza's bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken.