Brood in broodrooster goedbruin roosteren. Bieslook fijnknippen. Ricotta met vork fijnmaken. Bieslook, mosterd en selderiezout erdoor mengen. Mayonaise gladroeren met mierikswortel en brood ermee bestrijken. Sneetjes halveren. Plakjes kalkoenfilet oprollen en op elk half sneetje brood twee rolletjes leggen. Met twee theelepels ovaaltjes uit ricottamengsel vormen en op kalkoenfilet leggen. Garneren met alfalfa.
Gerelateerde recepten
Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta

8 porties
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Brood in broodrooster goedbruin roosteren. Bieslook fijnknippen. Ricotta met vork fijnmaken. Bieslook, mosterd en selderiezout erdoor mengen. Mayonaise gladroeren met mierikswortel en brood ermee bestrijken. Sneetjes halveren. Plakjes kalkoenfilet oprollen en op elk half sneetje brood twee rolletjes leggen. Met twee theelepels ovaaltjes uit ricottamengsel vormen en op kalkoenfilet leggen. Garneren met alfalfa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
4 sneetjes brood
10 g verse bieslook
75 g ricotta
1 theelepel grove mosterd
0 selderiezout
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel geraspte mierikswortel
16 plakjes gerookte kalkoenfilet
4 plukjes alfalfa