bewaar
Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta
Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta
bewaar

Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta

10 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 sneetjes

brood

10 g

verse bieslook

75 g

ricotta

1 theelepel

grove mosterd

selderiezout

2 eetlepels

mayonaise

1 theelepel

geraspte mierikswortel

16 plakjes

gerookte kalkoenfilet

4 plukjes

alfalfa

Aan de slag

Brood in broodrooster goedbruin roosteren. Bieslook fijnknippen. Ricotta met vork fijnmaken. Bieslook, mosterd en selderiezout erdoor mengen. Mayonaise gladroeren met mierikswortel en brood ermee bestrijken. Sneetjes halveren. Plakjes kalkoenfilet oprollen en op elk half sneetje brood twee rolletjes leggen. Met twee theelepels ovaaltjes uit ricottamengsel vormen en op kalkoenfilet leggen. Garneren met alfalfa.