bewaar
Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix
Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix
bewaar

Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix

10 min. bereiden
71waarderingen

Ingrediënten

2 eetlepels

hazelnoten

2 eetlepels

sesamzaad

4

shoarmabroodjes

2 plakken

geitenkaas

2 theelepels

vloeibare

1 theelepel

gemalen koriander (ketoembar)

1 theelepel

gedroogde munt

1 mespunt

zout

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Hazelnoten fijnhakken. In droge koekenpan hazelnoten en sesamzaad ca. 5 minuten op laag vuur roosteren. Intussen broodjes halveren tot halve maantjes. Broodjes vanaf midden voorzichtig insnijden tot zakjes ontstaan. Plakken geitenkaas elk in 4 stukken snijden. Halve broodjes vullen met kaas. Bedruppelen met honing. Broodjes met opening naar boven tussen richels van rooster ca. 20 cm onder grill schuiven en ca. 2 minuten grillen tot kaas begint te smelten. Koriander, munt en zout door notenmengsel roeren. Notenmengsel over kaas strooien. Direct serveren.

tip

algemeenDirect uit grill enkele reepjes knapperige, koude ijsbergsla in gesmolten kaas steken. Bestrooien met notenmengsel.