Gemarineerde zalmfritters

90 kcal

20 min. bereiden, 1 uur wachten

3.6/5

(31)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • keukenpapier


Amuses - Amuses

Aan de slag

  1. Zalmfilet in 20 gelijke stukjes snijden. Zalm in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Oregano erboven fijnknippen. Paprikapoeder, komijn, zout, azijn en peppersauce toevoegen en voorzichtig door zalm scheppen. In koelkast ca. 1 uur laten intrekken.

  2. Bloem op bord strooien. Ei loskloppen met scheutje water. Polenta in diep bord doen. Zalmstukjes één voor één eerst door bloem, dan door ei, dan door polenta wentelen. In wok olie verhitten. Zalmstukjes in 3 porties in ca. 2 minuten in hete olie gaar en goudbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Direct serveren.

Wat vond je van dit recept?

Gemarineerde zalmfritters

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig