bewaar
Gevuld ei op een glaasje
Gevuld ei op een glaasje
bewaar

Gevuld ei op een glaasje

Klassieke borrelhap, bijzonder gepresenteerd: op een glaasje wodka!

20 min. bereiden
139waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote eieren

2 takjes

verse dille

50 ml

crème fraîche

160 ml

wodka

Dit heb je nodig

  • borrelglaasjes

Klassieke borrelhap, bijzonder gepresenteerd: op een glaasje wodka!

Aan de slag

1

Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel en halveer in de lengte. Haal de dooiers eruit en prak ze fijn met de crème fraîche en de fijngesneden dille. Breng op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout.

2

Vul het eiwit met het mengsel. Leg de halve eitjes elk op een glaasje wodka. Garneer met wat dille en peper naar smaak. Eet het eitje op en drink tot slot de wodka.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.