Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn

595 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(59)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2008 week 46-47 - 2008 week 46-47

Aan de slag

  1. Tonijnsteaks op bord leggen en laten ontdooien. Gnocchi volgens aanwijzingen op verpakking koken, afgieten en afspoelen onder koud water. Tijmblaadjes van takjes rissen. In koekenpan 2 el olie verhitten en suikerpeultjes 2-3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten en gnocchi goudbruin bakken. Intussen tonijn dun met olie bestrijken en in hete grillpan aan elke kant ca. 2 min. grillen. Tonijn bestrooien met zout en citroenpeper. Cherrytomaten en tijm door gnocchi scheppen en ca. 2 min. meebakken. Suikerpeultjes toevoegen en doorwarmen. Tonijn over 4 borden verdelen en gnocchimengsel ernaast scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig