bewaar
Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn
Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn
bewaar

Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn

20 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

tonijnsteaks

1 pak

gnocchi di patate

½ zakje

verse tijm

5 eetlepels

olijfolie

1 pak

suikerpeultjes

½ theelepel

citroenpeper

1 pak

cherrytomaten

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Tonijnsteaks op bord leggen en laten ontdooien. Gnocchi volgens aanwijzingen op verpakking koken, afgieten en afspoelen onder koud water. Tijmblaadjes van takjes rissen. In koekenpan 2 el olie verhitten en suikerpeultjes 2-3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten en gnocchi goudbruin bakken. Intussen tonijn dun met olie bestrijken en in hete grillpan aan elke kant ca. 2 min. grillen. Tonijn bestrooien met zout en citroenpeper. Cherrytomaten en tijm door gnocchi scheppen en ca. 2 min. meebakken. Suikerpeultjes toevoegen en doorwarmen. Tonijn over 4 borden verdelen en gnocchimengsel ernaast scheppen.