bewaar
Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn
Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn
bewaar

Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

tonijnsteaks

1 pak

gnocchi di patate

½ zakje

verse tijm

5 eetlepels

olijfolie

1 pak

suikerpeultjes

½ theelepel

citroenpeper

1 pak

cherrytomaten

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Tonijnsteaks op bord leggen en laten ontdooien. Gnocchi volgens aanwijzingen op verpakking koken, afgieten en afspoelen onder koud water. Tijmblaadjes van takjes rissen. In koekenpan 2 el olie verhitten en suikerpeultjes 2-3 min. roerbakken. Uit pan scheppen. In koekenpan 2 el olie verhitten en gnocchi goudbruin bakken. Intussen tonijn dun met olie bestrijken en in hete grillpan aan elke kant ca. 2 min. grillen. Tonijn bestrooien met zout en citroenpeper. Cherrytomaten en tijm door gnocchi scheppen en ca. 2 min. meebakken. Suikerpeultjes toevoegen en doorwarmen. Tonijn over 4 borden verdelen en gnocchimengsel ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig