bewaar
Lasagnerolletjes met tonijnvulling
Lasagnerolletjes met tonijnvulling
bewaar

Lasagnerolletjes met tonijnvulling

20 min. bereiden
10 min. wachten
139waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

lasagnebladen

2 blikken

tonijn (per pasta alla puttanesca

2

uien

2 tenen

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

2 pakken

gezeefde tomaten

100 g

Goudse kaas

2 zakken

paprikarauwkost

75 ml

yoghurtdressing

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Lasagnebladen per 4 stuks max. 3 min. voorweken in pan met water. Bladen uit pan nemen en in vergiet iets af laten koelen. Intussen tonijn uit laten lekken. Bladen vullen met 1 el tonijn per lasagneblad en oprollen. Uien fijnsnijden. Knoflook pellen en persen. In koekenpan olijfolie verhitten en ui en knoflook fruiten. Knoflook en ui mengen met gezeefde tomaten en 1/2 deel van saus in ovenschaal gieten. Lasagnerolletjes naast elkaar in ovenschaal met saus leggen met rolnaad naar beneden en overgieten met rest van saus. Geraspte kaas eroverheen strooien en 10 min. in midden van oven bakken. Lasagnerolletjes serveren met paprikarauwkost met yoghurtdressing.