bewaar
Farfalle met paprika zalmsaus
Farfalle met paprika zalmsaus
bewaar

Farfalle met paprika zalmsaus

20 min. bereiden
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

2

uien

2 el

olijfolie

1 zak

paprika's rood

1 schaal

zalmgehakt

1 pak

gezeefde tomaten

1 zakje

gemalen Goudse kaas

Aan de slag

1

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de uien in 1 el olie 3 minuten, schep de paprika-reepjes en het zalmgehakt erbij en roerbak weer 3 minuten. Schenk de passata erbij en breng de saus al roerend aan de kook. Breng de saus op smaak met zout en peper.

2

Giet de farfalle af en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep op elk bord een flinke schep paprika-zalmsaus en strooi er naar smaak wat gemalen kaas over.

tip

algemeenVoeg als de saus te dik is wat kookwater van de farfalle toe.