bewaar
Spinazie-tomaatsalade
Spinazie-tomaatsalade
bewaar

Spinazie-tomaatsalade

Zo eenvoudig, maar zó lekker: de zoet-zuur-zoute dressing van honing, balsamicoazijn en spekjes doet het 'm.

15 min. bereiden
252waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

milde olijfolie

700 g

aardappelschijfjes

250 g

gerookte spekblokjes

2 el

balsamicoazijn

1 el

vloeibare honing

4

trostomaten

300 g

verse bladspinazie

Zo eenvoudig, maar zó lekker: de zoet-zuur-zoute dressing van honing, balsamicoazijn en spekjes doet het 'm.

Aan de slag

1

Verhit in een koekenpan met anti aanbaklaag 2/3 van de olijfolie en bak de aardappelschijfjes goudbruin en gaar.

2

Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie en bak de spekblokjes uit. Roer de balsamicoazijn en de honing erdoor en breng op smaak met peper en zout.

3

Snijd de tomaten in reepjes. Verdeel de spinazie met de tomaat over de borden en lepel de spekjesdressing erop. Schep de aardappelschijfjes ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazie-tomaatsalade

Zo eenvoudig, maar zó lekker: de zoet-zuur-zoute dressing van honing, balsamicoazijn en spekjes doet het 'm.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig