bewaar
Tonijnsteak met pittige avocadosalade
Tonijnsteak met pittige avocadosalade
bewaar

Tonijnsteak met pittige avocadosalade

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

tonijnsteak

1

rode peper

25 ml

gembersiroop

50 ml

sinaasappelsap

4 eetlepels

zonnebloemolie

1

komkommer

2

avocado's

150 g

tuinerwten

1 pak

woknoedels

40 ml

woksaus

Aan de slag

Tonijnsteaks laten ontdooien. Zaadlijst van rode peper verwijderen en peper fijnsnijden. Dressing kloppen van gembersiroop, sinaasappelsap, 2 el olie en rode peper. Komkommer wassen, uiteinden verwijderen en rest in blokjes snijden. Avocado's schillen, pit verwijderen en in blokjes snijden. Erwtjes met beetje water in magnetron ca. 2-3 min. verwarmen en afspoelen met koud water. Groenten bij elkaar voegen, dressing erover gieten en wegzetten tot gebruik. Noedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Woksaus door noedels mengen. 2 el olie verhitten en tonijnmoten kort bakken. Bestrooien met zout en versgemalen peper. Noedels met saus over borden verdelen, tonijnmoot erbij leggen en salade ernaast serveren.

Tonijnsteak met pittige avocadosalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig