bewaar
Tonijnsteak met pepersaus
Tonijnsteak met pepersaus
bewaar

Tonijnsteak met pepersaus

25 min. bereiden
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

tonijnsteak

1

aubergine

1

courgette

1

rode paprika

1

ui

2 teentjes

knoflook

1 takje

tijm

4 eetlepels

olijfolie

1 pakje

tagliatelle

2 cups

pepersaus

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

  • grillpan

Aan de slag

Vis laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine, courgette en paprika schoonmaken en in vrij grote stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Tijmblaadjes van steeltjes halen. Groenten, ui, knoflook, tijm, 3 el olijfolie en naar smaak zout en peper in ruime ovenschaal of braadslede mengen. In hete oven 15 min. roosteren. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Tonijnsteaks met rest olijfolie en zout naar smaak inwrijven. Tonijnsteaks in hete grillpan aan beide kanten 2 min. grillen. Pepersaus volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Pasta op 4 borden scheppen. Groenten erop scheppen. Tonijn op groenten leggen en saus erover verdelen.