Gegrilde tonijnsteak met pepersaus

620 kcal

20 min. bereiden, 40 min. wachten

2.9/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2008 week 42-43 - 2008 week 42-43

Aan de slag

  1. Tonijnsteaks op bord leggen en laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpartjes met 2 el olie en geperste knoflook mengen en over bakblik verdelen. Aardappelpartjes in oven 35-40 min. bakken. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Tomaten in partjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Pepersaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 2 el olie in koekenpan verhitten en hierin uien 3 min. bakken. Tomaat toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Helft peterselie toevoegen. Tonijn dun met olie bestrijken en in hete grillpan aan elke kant 2 min. grillen. Tonijn bestrooien met zout en serveren met pepersaus, aardappelpartjes en gebakken tomaten. Garneren met rest peterselie.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde tonijnsteak met pepersaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig