Roergebakken kalkoen met spinazierisotto
Roergebakken kalkoen met spinazierisotto
bewaar
bewaar

Roergebakken kalkoen met spinazierisotto

Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?

25 min. bereiden
413waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de risotto in een grote pan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.

2

Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin.Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken kalkoen met spinazierisotto

Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig