bewaar
Roergebakken kalkoen met spinazierisotto
Roergebakken kalkoen met spinazierisotto
bewaar

Roergebakken kalkoen met spinazierisotto

Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?

25 min. bereiden
398waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 ml

water

250 g

risottorijst

300 g

verse spinazie

125 g

geraspte belegen Goudse kaas

1

bosui

300 g

kalkoenfilet

2 el

traditionele olijfolie

3 el

pesto rosso

Dit heb je nodig

  • wok

Wedden dat dit zomerse gerecht een favoriet is van al je tafelgenoten?

Aan de slag

1

Bereid de risotto in een grote pan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spinazie erdoor, laat al scheppend slinken en warm door. Schep de kaas erdoor en laat al roerend smelten.

2

Snijd intussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Wok de olie in een wok en bak hierin de kalkoen rondom bruin.Voeg de pesto toe en laat de kalkoen in nog 2 min. gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 min. mee. Verdeel de risotto over de borden en hierover de kalkoen.