bewaar
Filetto di maiale tonnato
Filetto di maiale tonnato
bewaar

Filetto di maiale tonnato

Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau

10 min. bereiden
886waarderingen

Ingrediënten

4 personen

160 g

tonijnmoot in olijfolie

5 el

mayonaise

3 el

citroensap

150 g

rucola

400 g

gebraden fricandeau

3 el

kappertjes

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau

Aan de slag

1

Doe de tonijn en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.

2

Houd een flinke hand rucola achter, leg de rest op een schaal. Drapeer de plakjes fricandeau erover en besprenkel met de tonijnsaus. Bestrooi de vitello tonnato met de rest van de rucola, de kappertjes en versgemalen zwarte peper.