bewaar
Fetakip met venkel en aardappelpartjes
Fetakip met venkel en aardappelpartjes
bewaar

Fetakip met venkel en aardappelpartjes

15 min. bereiden
30 min. wachten
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelpartjes

4 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

kipfilet

2

venkelknollen

1 bakje

romaatjes

1 zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • bakblik

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpartjes met 2 el olie mengen en over bakblik verdelen. Aardappelpartjes onder in oven 30 min. bakken. Na 5 min. kipfilet feta in oven bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Venkel schoonmaken, onderkant en stengels eraf snijden en knollen halveren. Venkelhelften in smalle partjes snijden. In wok olie verhitten en venkel 3-4 min. roerbakken. Romatomaatjes halveren en toevoegen. Groenten op laag vuur zachtjes bakken tot venkel beetgaar is. Basilicum fijnsnijden. Aardappelpartjes door venkel scheppen, bestrooien met zout, peper en basilicum en serveren met kipfilet feta.