Prak met een vork de krab in stukjes. Meng de halvanaise met de crème fraîche en schep de krab door het mengsel. Breng op smaak met het citroensap, zout en citroenpeper.
Serveer de krabsalade in de cassaveschuitjes of schep de salade op een bord en leg de cassave eromheen. Garneer met de dille. Serveer direct, zodat de cassave niet zacht wordt.
- algemeenDeze krabsalade smaakt ook lekker op een rijstwafel of geroosterd glutenvrij wit- of bruinbrood.
Gerelateerde recepten
Krabschuitjes

4 personen
190 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Prak met een vork de krab in stukjes. Meng de halvanaise met de crème fraîche en schep de krab door het mengsel. Breng op smaak met het citroensap, zout en citroenpeper.
Serveer de krabsalade in de cassaveschuitjes of schep de salade op een bord en leg de cassave eromheen. Garneer met de dille. Serveer direct, zodat de cassave niet zacht wordt.
algemeen:Deze krabsalade smaakt ook lekker op een rijstwafel of geroosterd glutenvrij wit- of bruinbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 blikjes krab
2 el halvanaise
2 el crème fraîche
2 el citroensap
0 citroenpeper
1 zakje cassave chips
1 el dille