bewaar
Pangasius, nieuwe aardappelen en paprika
Pangasius, nieuwe aardappelen en paprika
bewaar

Pangasius, nieuwe aardappelen en paprika

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

1 pot

geroosterde paprika's

2 grote

uien

2 takjes

verse peterselie

4 el

olijfolie

1 el

azijn

1

visbouillontablet

375 g

pangasiusfilet

Aan de slag

Aardappelen met schil schoonboenen en in laagje water met zout naar smaak in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten. Vocht van paprika's afgieten en opvangen. Paprika's in lange repen snijden. Uien pellen, halveren en in zeer smalle reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Paprikavocht mengen met olijfolie, azijn en peterselie. 3/4 van paprikadressing met paprika en uireepjes mengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. In ruime pan 1/2 l water met bouillontablet aan de kook brengen. Roeren tot tablet is opgelost. Vuur laag zetten. Bevroren vis in hete bouillon leggen en in 4 min. gaar laten worden. Aardappelen en paprikasalade op 4 borden leggen. Vis met schuimspaan uit bouillon nemen en ernaast leggen. Rest paprikadressing over vis scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pangasius, nieuwe aardappelen en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig