bewaar
Gegrilde biefstuk met olijven
Gegrilde biefstuk met olijven
bewaar

Gegrilde biefstuk met olijven

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

kookolijven

4 eetlepels

olijfolie

1 duopak

aardappelschijfjes

1 pakje

sugo pastasaus pikant

1 pak

Franse

2 theelepels

tijm

4

biefstukjes

Dit heb je nodig

  • 2 grote koekenpannen

  • grillpan

Aan de slag

2 el olijven in stukjes snijden. Olie in 2 grote koekenpannen verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 10 min. bruinbakken. Geregeld omscheppen. Gesneden olijven toevoegen en 1 min. meebakken. Pastasaus met groenten en tijm aan de kook brengen en op laag vuur 5 min. koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Biefstukjes insmeren met wat olie van olijven uit bakje. Grillpan heet laten worden en hierin biefstukjes om en om, 2-3 min. aan elke kant, bruin grillen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Rest olijven toevoegen en 1 min. meegrillen. Gebakken aardappelen, groenten en biefstuk met olijven over 4 borden verdelen.