bewaar
Gehaktballetjes in tomatensaus
Gehaktballetjes in tomatensaus
bewaar

Gehaktballetjes in tomatensaus

30 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

kruidenmix gehakt

500 g

rundergehakt

1

ei

300 g

zilvervliesrijst

1

ui

500 g

broccoli

2 eetlepels

margarine

1 pakje

sugo pastasaus pikant

Aan de slag

Kruidenmix, gehakt en ei mengen. Hiervan kleine gehaktballetjes kneden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen in plakjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en balletjes rondom bruin bakken. Ui toevoegen en 2 min. meebakken. Sugo, 100 ml water en broccoli toevoegen en afgedekt 10 min. stoven. Gehaktballetjes met rijst serveren. Lekker met komkommersalade.