bewaar
Gehaktballen met worcestershiresaus
Gehaktballen met worcestershiresaus
bewaar

Gehaktballen met worcestershiresaus

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkook zilvervliesrijst

1 schaal

rundergehakt

1 zakje

kruidenmix gehakt

1 eetlepel

worcestershiresauce

1

ei

50 g

boter

1 blikje

perzikschijfjes op siroop

2 zakken

panklare spitskool

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Gehakt mengen met gehaktmix, wochestershiresauce en ei. Van gehakt 12 kleine balletjes vormen. In braadpan boter verhitten en gehaktballen in 10 min. gaar en bruin bakken. Perzik laten uitlekken en siroop opvangen. Ballen uit pan halen en warmhouden. In achtergebleven vet spitskool en perzik 5 min. bakken. Ballen toevoegen en door en door verwarmen. Met zout, peper en deel van perziksiroop op smaak brengen. Rijst met gehaktballen en spitskool serveren.