bewaar
Paastrifle
Paastrifle
bewaar

Paastrifle

Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.

20 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

6 personen

½

roombotercake

½

citroen

2 el

kristalsuiker

4 el

lemon curd

125 ml

verse slagroom

4 g

vanillesuiker

200 ml

vanillevla

75 g

witte chocolade

Dit heb je nodig

  • glazen coupes of grote wijnglazen

Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.

Aan de slag

1

Snijd de cake in blokjes. Pers de citroen uit. Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.

2

Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas.

3

Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Rasp de chocolade grof. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.