bewaar
Kruidendip met komkommerspiesen en radijsjes
Kruidendip met komkommerspiesen en radijsjes
bewaar

Kruidendip met komkommerspiesen en radijsjes

10 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

6 porties

4 eetlepels

sesamzaadjes

1 eetlepel

komijnzaad

1 eetlepel

korianderzaad

1 theelepel

grof zeezout

1 theelepel

peper

1

komkommer

1 zak

radijsjes

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • vijzel

  • kleine koekvormpjes

Aan de slag

Rooster de sesamzaadjes in een pan tot ze goudbruin zijn. Leg ze apart. Rooster ook de andere zaadjes. Maal alle zaadjes grof in een vijzel samen met het zout en de peper. Snijd de komkommer in plakjes van 1 cm en steek er figuurtjes uit. Rijg er 3-4 aan een satéstokje. Dip de komkommerspiesen en de radijsjes in de kruidendip.