bewaar
Kabeljauwstoof met boontjes
Kabeljauwstoof met boontjes
bewaar

Kabeljauwstoof met boontjes

30 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kabeljauwfilet

1 zak

kruimige aardappels

600 g

gebroken sperziebonen

1 pot

tomatensaus

1 schaaltje

verse dille

Aan de slag

Bevroren vis in stukken snijden. Aardappelen schillen en in vieren snijden. Aardappelen in ruim water met zout opzetten en aan de kook brengen. Na 15 min. koken boontjes toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten, terug in pan doen en saus toevoegen. Weer aan de kook brengen. Stukjes vis toevoegen en voorzichtig in ca. 4 min. in saus gaar laten worden. Dille fijnknippen. Stoof over 4 grote borden verdelen en bestrooien met dille en naar smaak zout en peper.