Baksmurfs paddenstoelenbos

hoofdgerecht
4 personen
3
33
Advertentie
Ingrediënten
- 400 g farfalle (pasta)
- 1 kleine kropsla
- 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g)
- 1 zakje verse bieslook (25 g)
- 1 zakje notenmelange (gezouten (150 g))
- 3 eetlepels olijfolie
- ½ flesje kookroom (light (a 250 ml))
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Slablaadjes loshalen en wassen. Paddenstoelen schoonmaken. Bieslook fijnknippen. Noten grof hakken.
- In wok 2 el olie verhitten en hierin paddenstoelen in ca. 5 min. lichtbruin en gaar bakken. Room toevoegen en aan kook laten komen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Noten erdoor scheppen.
- Blaadjes sla over 4 platte borden verdelen, besprenkelen met rest olie en naar smaak wat zout en peper toevoegen.
- Pasta erop scheppen. Paddenstoelenmengsel erover verdelen en bestrooien met bieslook.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 748 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 84 g
- vet 36 g
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 08-09