Worstjes in mosterdsaus met roggebrood

554 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappelen in ruim water met wat zout in ca. 15 min. gaarkoken. Bleekselderij schoonmaken, elke stengel halveren en in vieren snijden. Bleekselderij in ruim kokend water met wat zout in 6-8 min. beetgaar koken. Afgieten. Ui en knoflook pellen, ui in ringen en knoflook in plakjes snijden. Roggebrood verkruimelen. Roggebroodkruimels 3 min. in droge hete koekenpan op hoog vuur bakken. 50 g boter verhitten in koekenpan. Hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Worstjes toevoegen en 3 min. meebakken. Mosterd, bouillontablet en 1/2 kopje water toevoegen en op laag vuur zachtjes mee verwarmen. Bleekselderij mengen met rest boter en naar smaak peper. Bleekselderij, aardappelen en worstjes met saus over 4 borden verdelen. Roggebroodkruimels over bleekselderij strooien.

Worstjes in mosterdsaus met roggebrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel