Groen­te­koek­jes

  • borrelhapje
  • 6 personen
  • 165 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(46) waardeer
hollands borrelhapje 6 personen
3 46

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de groenten 4-5 minuten, breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de groenten met de bloem, en roer daarna de eieren erdoor. Schep op de met bakpapier beklede bakplaat op enige afstand van elkaar 10 hoopjes groentemengsel en laat ze in 20-25 minuten gaar en goudbruin worden in de oven. Roer de appelrasp door de yoghurt. Serveer dit als dip bij de groentekoekjes.

Tip:

De groentekoekjes zijn zowel koud als warm te eten.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.