bewaar
Kalfsrolletjes met rauwe ham
Kalfsrolletjes met rauwe ham
bewaar

Kalfsrolletjes met rauwe ham

30 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

verse dille

5 eetlepels

dijonnaise

4

kalfsschnitzels

2 eetlepels

olijfolie

1 pakje

flinterdun gesneden

25 g

boter

2 pakken

tuinbonen

1 pak

aardappelpuree met crème fraîche

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • deegroller

Aan de slag

Dille fijnsnijden. 3/4 dille mengen met 3 el dijonnaise. Kalfschnitzels aan beide kanten insmeren met 1 el olijfolie. Elke schnitzel plat in plasticzakje op aanrecht leggen en met deegroller iets platter slaan. Elke schnitzel met 1/2 el dijonnaise bestrijken. Rauwe ham erover verdelen, oprollen en met cocktailprikker vastzetten. Boter in koekenpan bruin laten worden en hierin op matig vuur kalfsrolletjes in ca. 12 min. rondom bruin en gaar bakken. 1/2 kopje water toevoegen en even laten bruisen. Tuinbonen ondertussen in ruim kokend in ca. 5 min. water gaarkoken. Afgieten en mengen met rest dille, 1 el olie en naar smaak zout en peper. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rest dijonnaise erdoor roeren. Puree, tuinboontjes en vleesrolletjes op 4 borden leggen. Jus over vlees scheppen en dillemosterd erbij geven.