bewaar
Gnocchi met spekjes en olijven
Gnocchi met spekjes en olijven
bewaar

Gnocchi met spekjes en olijven

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 teentjes

knoflook

1 duopak

spekblokjes

1 zak

gesneden prei

2 bakjes

gemarineerde kookolijven

2 pakken

gnocchi di patate

2 eetlepels

azijn

1 theelepel

mosterd

1 theelepel

suiker

1 zak

spinazie

1 zakje

geraspte kaas

Aan de slag

Knoflook pellen en fijnsnijden. Spekblokjes in droge koekenpan zachtjes uitbakken. Vuur hoog zetten. Prei en knoflook toevoegen en 4 min. meebakken. Geregeld omscheppen. Olie van olijven afgieten en apart houden. Olijven 3 min. met prei-spekmengsel meebakken. Gnocchi ondertussen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In eigen pan mengen met prei-spek-olijvenmengsel. Naar smaak zout en peper toevoegen. Azijn, mosterd, suiker en naar smaak zout en peper toevoegen. 6 el olie van olijven erdoor roeren. Dressing in schaal met spinazie mengen. Kaas door gnocchi scheppen. Gnocchi over 4 borden verdelen en spinaziesla ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met spekjes en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig