bewaar
Amandelpannenkoeken met paddenstoelen
Amandelpannenkoeken met paddenstoelen
bewaar

Amandelpannenkoeken met paddenstoelen

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

1 grote

kropsla

2

tomaten

1 fles

pannenkoekenmix

4 dl

melk

6 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

champignon roerbakmix

2 zakjes

amandelschaafsel

12 eetlepels

yoghurtdressing

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Sla wassen en drogen. Sla in stukjes scheuren. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Pannenkoekbeslag met melk bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 2 el olie in wok verhitten en hierin champignonmix 4 min. roerbakken. In grote koekenpan 1 el olie verhitten. 1/4 van beslag in pan schenken. 1/2 zakje amandelen erover strooien en 1/4 van gebakken champignons erover verdelen. Bestrooien met zout en peper naar smaak. Pannenkoek paar min. aan elke kant bruinbakken. Op bord schuiven. Deze op pan met laagje bijna kokend water zetten om pannenkoek warm te houden. Nog 3 pannenkoeken op dezelfde manier bakken. Sla in ruime schaal mengen met tomaat en sladressing. Pannenkoeken op 4 borden leggen. Op elke pannenkoek wat sla scheppen. Rest van sla er apart bij geven.