bewaar
Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus
Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus
bewaar

Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

4

tomaten

1 pak

gnocchi di patate

2 eetlepels

olie

1 zak

champignon roerbakmix

1 zakje

room-basilicumsaus

300 g

Danish blue

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. In ruime pan 3 liter water aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 2 min. gaarkoken. Gnocchi is gaar als het boven komt drijven. Gnocchi afgieten. In koekenpan olie verhittenen ui en champignonroerbakmix 8 min. zachtjes bakken. Roombasilicumsaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Danish blue boven saus verbrokkelen en laten smelten. Gnocchi met groenten en saus mengen en over vier borden verdelen. Tomaten naast gnocchi serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig