bewaar
Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus
Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus
bewaar

Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

4

tomaten

1 pak

gnocchi di patate

2 eetlepels

olie

1 zak

champignon roerbakmix

1 zakje

room-basilicumsaus

300 g

Danish blue

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. In ruime pan 3 liter water aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 2 min. gaarkoken. Gnocchi is gaar als het boven komt drijven. Gnocchi afgieten. In koekenpan olie verhittenen ui en champignonroerbakmix 8 min. zachtjes bakken. Roombasilicumsaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Danish blue boven saus verbrokkelen en laten smelten. Gnocchi met groenten en saus mengen en over vier borden verdelen. Tomaten naast gnocchi serveren.