bewaar
Smeltende chocoladecakejes
Smeltende chocoladecakejes
bewaar

Smeltende chocoladecakejes

20 min. bereiden
162waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

diepvries smeltende chocoladecakejes

300 g

rood fruit

4 el

crème de cassis likeur

4 el

verse slagroom

3 el

espresso-oploskoffie

2 el

kristalsuiker

190 ml

verse slagroom

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Meng de crème de cassis met het fruit en laat trekken. Bereid de cakejes volgens de aanwijzingen op verpakking.

3

Verwarm de slagroom met de oploskoffie in een steelpan al roerend tot de koffie is opgelost. Schenk in een ruime schaal, roer de suiker erdoor en laat even afkoelen. Doe de slagroom erbij en klop de 'espressoroom' stijf.

4

Zet de warme cakejes op 4 borden, schep de vruchten ernaast en serveer met de espressoroom.