bewaar
Proseccopunch met bessen
Proseccopunch met bessen
bewaar

Proseccopunch met bessen

Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

5 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

12 personen

500 ml

prosecco

200 ml

crème de cassis likeur

500 ml

cranberrysap

1

handsinaasappel

250 g

diepvries blauwe bessen

7½ g

verse munt

Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

Aan de slag

1

Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.

2

Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.

variatietipJe kunt de punch ook met andere smaken bereiden. Vervang bijvoorbeeld de crème de cassis door Grand Marnier (sinaasappellikeur, Gall & Gall), het cranberrysap door mandarijnensap (Coolbest) en de blauwe bessen door mangostukjes (diepvries).

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.