Proseccopunch met bessen
Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).
105 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 ml
200 ml
500 ml
1
250 g
7.5 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 01 - Nieuwe winterkost
Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.
Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.
- variatietipJe kunt de punch ook met andere smaken bereiden. Vervang bijvoorbeeld de crème de cassis door Grand Marnier (sinaasappellikeur, Gall & Gall), het cranberrysap door mandarijnensap (Coolbest) en de blauwe bessen door mangostukjes (diepvries).
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Proseccopunch met bessen
Feestelijke mix van bubbels, crème de cassis en cranberrysap. Blauwe bessen en sinaasappel maken ’t mooi (en lekker).

12 personen
105 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.
Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.
variatietip:Je kunt de punch ook met andere smaken bereiden. Vervang bijvoorbeeld de crème de cassis door Grand Marnier (sinaasappellikeur, Gall & Gall), het cranberrysap door mandarijnensap (Coolbest) en de blauwe bessen door mangostukjes (diepvries).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)
500 ml prosecco
200 ml crème de cassis likeur
500 ml cranberrysap
1 handsinaasappel
250 g diepvries blauwe bessen
7½ g verse munt




