Ingrediënten
4 personen
500 g
tomaten
2 pakjes
tortellini verdi
150 ml
halfvolle melk
250 g
roquefort (kaas)
8 eetlepels
balsamicodressing
1 zak
rucola
1 zak
walnoten
Aan de slag
Tomaten in partjes snijden. Tortelloni bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Melk verwarmen. Roquefort in stukjes snijden en door melk roeren. Laten smelten. 2 el balsamicodressing toevoegen en 2 min. laten pruttelen. Tortelloni door roquefortsaus scheppen. Tomaten, rucola en 6 el balsamicodressing mengen. Tortelloni op 4 diepe borden scheppen. Salade over 4 schaaltjes verdelen, walnoten erover strooien.
Tortelloni met roquefortsaus

hoofdgerecht
null personen
734 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten in partjes snijden. Tortelloni bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Melk verwarmen. Roquefort in stukjes snijden en door melk roeren. Laten smelten. 2 el balsamicodressing toevoegen en 2 min. laten pruttelen. Tortelloni door roquefortsaus scheppen. Tomaten, rucola en 6 el balsamicodressing mengen. Tortelloni op 4 diepe borden scheppen. Salade over 4 schaaltjes verdelen, walnoten erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)500 g tomaten
2 pakjes tortellini verdi
150 ml halfvolle melk
250 g roquefort (kaas)
8 eetlepels balsamicodressing
1 zak rucola
1 zak walnoten