Tortelloni met rucolapesto

italiaans
bijgerecht
4 personen
3
81
Advertentie
Ingrediënten
- 1 bak verse tortelloni verdi (groene pasta, 250 g, koelvers)
- 1 bakje verse pesto naar keuze (a 100 g)
- 1 bakje rucolasla (30 g)
- 50 g Grana Padano (kaas, stukje, bedieningsafdeling)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tortelloni op laag vuur in ruim water met zout beetgaar koken en afgieten. Enkele eetlepels kookvocht opvangen. Tortelloni in warme schaal mengen met pesto en enkele eetlepels kookvocht. Rucola in grove stukken scheuren en door tortelloni scheppen. Kaas in grove krullen schaven en over tortelloni strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 330 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 27 g
- vet 19 g