bewaar
Roggebroodjes met katenspekmousse
Roggebroodjes met katenspekmousse
bewaar

Roggebroodjes met katenspekmousse

15 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

2 x 100 g

katenspek

1 kuipje

MonChou zacht & luchtig

1 eetlepel

Zaanse mosterd

9 plakjes

roggebrood

Dit heb je nodig

  • blender of keukenmachine

Aan de slag

Maal het katenspek fijn in de blender. Doe de katenspekmousse in een kom en schep de mon chou en de mosterd erdoorheen. Voeg (versgemalen) peper naar smaak toe. Bestrijk een plak roggebrood met katenspekmousse. Leg er een plakje roggebrood bovenop en bestrijk dit ook met de mousse. Maak zo nog een laagje en eindig met roggebrood. Snijd in zes blokjes. Herhaal ditmet de overige 6 plakjes roggebrood en de rest van de katenspekmousse.

tip

algemeenRoggebroodjes garneren? Prik er dan met een cocktailprikkertje een Amsterdamse ui in.