bewaar
Gebakken vis met paddenstoelenmihoen
Gebakken vis met paddenstoelenmihoen
bewaar

Gebakken vis met paddenstoelenmihoen

30 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

mihoen

400 g

pangasiusfilet

2 teentjes

knoflook

2 bakjes

paddestoelenmelange

1 zak

prei

8 eetlepels

bloem

3 eetlepels

olie

10 eetlepels

woksaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Goed koud spoelen. Visfilets ontdooien. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Grote paddenstoelen eventueel halveren. Harde groen prei verwijderen, prei in 3 stukken snijden. Elk stuk in dunne reepjes snijden. Visfilets bestrooien met wat zout en peper. Door bloem halen. Helft olie in koekenpan verhitten en hierin visfilets in 5-8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Ondertussen rest olie in wok verhitten, prei en knoflook toevoegen en 3 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 3 min. meebakken. Woksaus en mihoen toevoegen en 3 min. doorwarmen. Mihoen over 4 diepe borden verdelen en visfilets ernaast leggen.