bewaar
Tomatensoep met gesmolten kaas
Tomatensoep met gesmolten kaas
bewaar

Tomatensoep met gesmolten kaas

20 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 sneetjes

bruinbrood

4 plakjes

jonge kaas

1 krop

ijsbergsla

1 eetlepel

olijfolie

4 zakjes

tomatensoep

2 zakjes

rauwkost

1 flesje

sladressing yoghurt

Aan de slag

Met grote mok of soepkop rondjes uit sneetjes brood en plakjes kaas snijden. Rest van brood en kaas in stukjes snijden. Sla schoonmaken en in grove stukken snijden. In koekenpan olie verhitten en broodstukjes krokant bakken, bestrooien met zout en (cayenne)peper. Zakjes soep over 4 mokken of soepkoppen (zelfde als gebruikt voor brood en kaas!) verdelen, bedekken met rondjes brood en kaas, bestrooien met wat (cayenne)peper. Soep volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron (of combimagnetron met grill) verwarmen tot kaas gesmolten is. Sla mengen met rauwkost en naar smaak dressing toevoegen. Over 4 borden verdelen en bestrooien met croutons en stukjes kaas. Warme soep erbij geven.