bewaar
Druiventaartjes met limoen
Druiventaartjes met limoen
bewaar

Druiventaartjes met limoen

15 min. bereiden
25 min. wachten
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pitloze witte druiven

1

limoen

2

eieren

50 g

witte basterdsuiker

50 g

bloem

100 g

mascarpone

50 ml

volle melk

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • 4 cakevormpjes (Ø 10 cm), ingevet

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verdeel de druiven over de bodem van de cakevormpjes. Rasp de schil van de limoen. Klop de eieren met de suiker dik, wit en luchtig. Roer er snel de bloem, de mascarpone, de melk en de limoenrasp door en schenk het mengsel over de druiven. Zet de vormpjes 20-25 min. in de oven. Laat de taartjes even afkoelen en haal ze uit de vorm. Draai ze om, bestrooi ze royaal met poedersuiker en serveer ze lauw.