bewaar
Warme druiventaart uit de oven met ijs
Warme druiventaart uit de oven met ijs
bewaar

Warme druiventaart uit de oven met ijs

1 uur bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

6 personen

3

eieren

75 g

witte basterdsuiker

75 g

bloem

150 ml

melk

250 g

pitloze witte druiven

poedersuiker

1 l

vanilleroomijs

Dit heb je nodig

  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 175 °C. In kom eieren met suiker luchtig en schuimig kloppen. Bloem, mespunt zout en melk toevoegen en tot dun beslag kloppen. Beslag in ingevette taartvorm schenken en druiven erover verdelen. Vorm 1 richel onder midden in oven zetten en taart in 40-45 min. goudbruin en gaar bakken. Taart iets laten afkoelen en royaal bestrooien met poedersuiker. In punten snijden en over borden verdelen. Bolletjes ijs ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme druiventaart uit de oven met ijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig