bewaar
Stokbroodtosti met courgette en salami
Stokbroodtosti met courgette en salami
bewaar

Stokbroodtosti met courgette en salami

20 min. bereiden
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

Franse

1 teentje

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

2

courgettes

1

rode paprika

8 plakjes

jongbelegen kaas

1 pakje

goudsalami

1 fles

curry

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Stokbroden halveren en in lengte doormidden snijden. Knoflook pellen, fijnsnijden en mengen met olie. Courgette schoonmaken en in lengte in zeer dunne plakken snijden. Paprika schoonmaken en in halve ringen snijden. Plakken kaas in lengte halveren. Stokbroodhelften besmeren met wat knoflookolie. 4 helften beleggen met plakjes salami, plakjes courgette en kaas. Afdekken met overige 4 helften. In hete oven in ca. 10 min. knapperige tosti's maken. Hete tosti's op 4 borden leggen en curry in aparte schaaltjes erbij geven.