Tomatenrisotto met bleekselderijsalade

575 kcal

30 min. bereiden

2.7/5

(32)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 34-35 - 2007 week 34-35

Aan de slag

  1. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Ui pellen en fijnsnijden. Bleekselderij schoonmaken en in dunne boogjes snijden. Groen fijnsnijden. In diepe pan helft van boter smelten. Risottorijst toevoegen en 1 min. bakken. Knoflook, ui toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn toevoegen en laten uitbruisen. Bouillon en pomodorini mengen en beetje bij beetje roerend toevoegen. Rijst in ca. 20 min. al roerend gaarkoken. Bleekselderij mengen met rauwkost en naar smaak sladressing toevoegen. Rest boter en naar smaak zwarte peper door risotto roeren en op 4 borden scheppen. Salade erbij geven.

Wat vond je van dit recept?

Tomatenrisotto met bleekselderijsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig