bewaar
Tomatenfrittata uit de oven met salade
Tomatenfrittata uit de oven met salade
bewaar

Tomatenfrittata uit de oven met salade

25 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

verse dille

1 pot

tomatensaus met kruiden (sugo casa

6

eieren

1 zakje

gemalen pastakaas

6 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

bloem

1 zak

partybroodjes

2½ eetlepel

azijn

1 zak

gemengde ijsbergsla

Dit heb je nodig

  • bakplaat

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Dille fijnsnijden. In klein schaaltje 1/4 dille en 2 el tomatensaus scheppen. In grote schaal eieren loskloppen. Rest tomatensaus, rest dille, pastakaas en naar smaak zout en peper erbij roeren. Bakplaat met beetje olie invetten en met bloem bestuiven. Ei-tomaatmengsel op bakplaat gieten en in oven in 15 min. laten stollen. Minstens 30 min. laten afkoelen en in driehoekjes snijden. Broodjes in hete oven bakken volgens aanwijzingen op verpakking. Aan schaaltje met tomaten-dillesaus, rest olie en azijn toevoegen en doorroeren. Vlak voor het eten in ruime schaal mengen met sla. Sla en frittata over 4 borden verdelen en warme broodjes erbij geven.