bewaar
Reuzecrostini met zalm en ricotta
Reuzecrostini met zalm en ricotta
bewaar

Reuzecrostini met zalm en ricotta

20 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

1 doosje

champignons

8 sneetjes

brood

4 eetlepels

(olijf)olie

1 zakje

rucola slamelange

1 bakje

Italiaanse

2 pakjes

gerookte zalm

1 bakje

ricotta

2 eetlepels

balsamicoazijn

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Boterhammen licht bestrijken met wat olie. Aan beide kanten goudbruin grillen. In koekenpan rest olie verhitten en hierin champignons op hoog vuur 3 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Sla mengen met dressing. Geroosterde boterhammen (crostini) op 4 grote platte borden leggen. Aangemaakte sla, gebakken champignons, plakjes zalm en ricotta erover verdelen. Besprenkelen met wat balsamicoazijn en bestrooien met peper naar smaak.