Spinazierolletjes in parmaham

Advertentie
Ingrediënten
- 12 plakken parmaham
- 100 g panklare spinazie
- 1 bakje zuivelspread bieslook light
- 1 geroosterde paprika ((pot a 465 g), in 12 repen)
Keukenspullen
- cocktailprikkers
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snijd het witte randje van de plakken parmaham. Spreid de plakjes ham uit en leg in het midden van elk plakje een laagje van blaadjes spinazie van ongeveer een halve centimeter dik. Schep er een lepeltje van de zuivelspread bij en leg hierop een reep paprika. Rol de plakjes ham met spinazie op. Druk het uiteinde van de ham goed aan en steek de rolletjes vast met een cocktailprikker.
Tip:
Geroosterde paprika smaakt ook heerlijk in allerlei salades.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 80 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 3 g
-
vet 6 g
waarvan verzadigd 0 g