Zeevruchten met selderij en tomaatjes

547 kcal

15 min. bereiden

2.5/5

(19)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 18-19 - 2007 week 18-19

Aan de slag

  1. Bleekselderij wassen. Blaadjes eraf trekken, grof hakken en apart houden. Stengels in smalle boogjes snijden. Scheutje olie van zongedroogde tomaten in diepe pan afgieten. Tomaten in reepjes snijden. Knoflook (uit pot) in plakjes snijden. Tomatenolie in pan verwarmen en hierin bleekselderijboogjes 5 min. bakken. Knoflook en tomaatreepjes toevoegen en 1 min. meebakken. Gezeefde tomaten en verkruimelde bouillontablet toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Zeevruchten toevoegen, omscheppen en ca. 3 minuten op laag vuur koken. Stokbrood in schuine plakjes snijden. Zeevruchten in diepe borden scheppen. Selderijgroen erover strooien. Stokbrood apart erbij geven.

Wat vond je van dit recept?

Zeevruchten met selderij en tomaatjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig