bewaar
Stokbrood met mediterrane roomkaas
Stokbrood met mediterrane roomkaas
bewaar

Stokbrood met mediterrane roomkaas

15 min. bereiden
15 min. wachten
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

zongedroogde tomaten

50 g

Parmaham

½ zakje

verse peterselie

1 pakje

roomkaas

zout en peper

1

Frans stokbrood

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten in reepjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Roomkaas in kom mengen met tomaat, ham en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood schuin 11 keer diep insnijden, zodat 12 plakken ontstaan die aan onderzijde nog vast zitten. Roomkaasmengsel tussen plakken smeren. Plakken tegen elkaar drukken. Stokbrood verpakken in aluminiumfolie en ca. 15 minuten in oven plaatsen. Stokbroodplakken lossnijden en direct serveren.