bewaar
Biefstuk-tomaatspiesen
Biefstuk-tomaatspiesen
bewaar

Biefstuk-tomaatspiesen

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

worteltjes & peultjes

1 pak

aardappelpuree

1 schaaltje

biefstuk

1 bakje

cherrytomaatjes

2 eetlepels

margarine

1 schaaltje

gesneden kastanjechampignons

1 eetlepel

olie

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

In pan worteltjes en peultjes in 14 min. gaarkoken. Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen. Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken. In koekenpan margarine verhitten champignons 3 min. bakken. In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten. Prikkers aan beide kanten 1-2 min. bakken. Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen. Met groenten en biefstukspiesen serveren.