bewaar
Biefstuk-tomaatspiesen
Biefstuk-tomaatspiesen
bewaar

Biefstuk-tomaatspiesen

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

worteltjes & peultjes

1 pak

aardappelpuree

1 schaaltje

biefstuk

1 bakje

cherrytomaatjes

2 eetlepels

margarine

1 schaaltje

gesneden kastanjechampignons

1 eetlepel

olie

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

In pan worteltjes en peultjes in 14 min. gaarkoken. Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen. Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken. In koekenpan margarine verhitten champignons 3 min. bakken. In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten. Prikkers aan beide kanten 1-2 min. bakken. Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen. Met groenten en biefstukspiesen serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk-tomaatspiesen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig