bewaar
Biefstuk met roomkaastomaten
Biefstuk met roomkaastomaten
bewaar

Biefstuk met roomkaastomaten

30 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

2 schaaltjes

biefstuk

8

trostomaten

1 doosje

verse roomkaas met kruiden

1 zak

aardappelkroketjes

40 g

boter of margarine

frituurvet of olie

Dit heb je nodig

  • frituurpan

Aan de slag

Biefstuk op kamertemperatuur brengen. Oven voorverwarmen op 200 °C. Frituurvet verhitten. Van tomaten kapje snijden (wordt niet gebruikt) en half uithollen. Tomaten vullen met roomkaas en in midden van oven in ca. 15 minuten gaarbakken. Intussen aardappelkroketjes volgens gebruiksaanwijzing frituren. In koekenpan boter verhitten en biefstuk in ca. 4 minuten van buiten bruin- en van binnen rose bakken, halverwege omdraaien. Biefstuk bestrooien met zout en peper en serveren met roomkaastomaten en aardappelkroketjes.