bewaar
Varkenshaas met citroen-roomsaus
Varkenshaas met citroen-roomsaus
bewaar

Varkenshaas met citroen-roomsaus

20 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

2

varkenshaasjes

3

sjalotten

1 duopak

aardappelschijfjes

4 eetlepels

boter of margarine

6 eetlepels

citroensap

1 pakje

verse roomkaas met kruiden

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Varkenshaas in plakjes snijden en met peper bestrooien. Sjalotten pellen en in ringen snijden. Courgette in 5 min. beetgaar koken. Aardappelschijfjes in weinig water in 5 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten. Varkenshaasplakjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Sjalotten toevoegen en 1 min. meebakken. Varkenshaas uit pan scheppen en warmhouden onder aluminiumfolie. Bij bakvet 1 el water en citroensap schenken en aanbaksels losroeren. Roomkaas door jus roeren en laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Varkenshaas met saus, courgette en aardappeltjes serveren.