Varkenshaas met citroen-roomsaus

505 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(53)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie


2005 week 36-37 - 2005 week 36-37

Aan de slag

  1. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Varkenshaas in plakjes snijden en met peper bestrooien. Sjalotten pellen en in ringen snijden. Courgette in 5 min. beetgaar koken. Aardappelschijfjes in weinig water in 5 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten. Varkenshaasplakjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Sjalotten toevoegen en 1 min. meebakken. Varkenshaas uit pan scheppen en warmhouden onder aluminiumfolie. Bij bakvet 1 el water en citroensap schenken en aanbaksels losroeren. Roomkaas door jus roeren en laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Varkenshaas met saus, courgette en aardappeltjes serveren.

Wat vond je van dit recept?

Varkenshaas met citroen-roomsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig